Minters, het resultaat!

Het project Minters Vlaardingen duurde in totaal een klein jaar. En het maken van goede projectfoto’s daarna nog eens 18 maanden.

Toch zijn we na 18 maanden nog steeds onder de indruk. Het project betrof ruim 1600 m2 vloeroppervlakte, waarvan de begane grond geheel opnieuw is ingericht. En de 1e verdieping gedeeltelijk is ingericht / ge-refurbished. Tijdens dit project hebben we niet alleen scherp op het budget geacteerd vanwege het maatschappelijke karakter (geld), maar ook zoveel mogelijk milieuvriendelijk materiaal gebruik. Naast enorm veel hergebruik, hebben we ook kurk gebruikt als basis ingrediënt voor de wand- en plafondbekleding.

credits samenwerking;
opdrachtgever Minters
aannemer Drimar Barendrecht
meubilair Kuyvenhoven Zakelijk Inrichten

 

fotografie: Nik Lijnis Huffenreuter